2021 spalio 18d. per Nyderlandų TV kanalą NPO 2 buvo transliuota dokumentinio filmo „Gebroken“ (lietuviškai-sulaužyti/sudaužyti) premjera. Filmas apie tėvų atstūmimą, kai, dar būdami vaikais, Rianne ir Frenk`as po tėvų skyrybų buvo priversti pasirinkti vieną iš jų: tėtį ar mamą. Kaip po daugelio metų paaiškėjo, jų pasirinkimas buvo pagrįstas melu apie skyrium gyvenantįjį iš tėvų. Vaikystėje jie patyrė didžiulę širdgėlą, manydami, kaip jiems buvo sakoma, kad jų skyrium gyvenantis tėtis/mama nemyli, jais nesidomi.
Rianne (42m.) savo tėtį vėl susitiko po 18 metų ir tik tada sužinojo tikrąją tiesą. Ne vien iš tėčio pasakojimų, bet ir iš jo išsaugotų dokumentų, nuotraukų ir kt. Jos mama melavo jai, kad tėtis jos nebemyli, tėčio siųstas atvirutes ir laiškus grąžindavo jam atgal, neparodžius jų Rianne, visaip manipuliuodavo, taip sugriaudama jos ir tėčio santykius.
Frenk`ui tėvas kartojo, kad jo mama-paleistuvė, dėl to ji neverta matyti savo vaikų. Nežiūrint į mamos pastovius bandymus susitikti, bendrauti, Frenk`as ir jo sesuo Desiré, įtikėję tėvo apie mamą skleidžiamu melu, 10 metų nenorėjo nieko apie mamą girdėti.
Filme Rianne, Frenk`as ir Desiré papasakojo apie savo patirtą skausmą, nusivylimą, nepasitikėjimą artimais santykiais, kas įtakojo jų gyvenimą.
Filmą olandų kalba galite pažiūrėti, atsidarę šią nuorodą: https://www.gids.tv/video/383708/docu-gebroken-gemist-bekijk-hier-de-hele-uitzending